Social Media report 2016

55-plussers en social media 2016

Dit jaar heeft Newcom Research & Consultancy in samenwerking met de 55+faculteit het social media gebruik onder onder 55-plussers in kaart gebracht. Het onderzoek is uitgevoerd onder maar liefst 4.646 respondenten van 55 jaar of ouder. In deze uitgave ziet u niet alleen het gebruik van social media onder deze belangrijke groep, maar ook waar ze zich zorgen over maken. En ook zetten we uiteen welke organisaties ze volgen via social media.

Social media onderzoek en rapportage 55+ 2016

Ontvang het rapport GRATIS per e-mail

Voer hieronder uw e-mailadres in en ontvang het uitgebreide rapport (PDF) direct in uw mailbox.

naam@bedrijf.nl
 

 

Mocht u vragen hebben over de inhoud van het rapport, of vrijblijvend willen sparren over hoe uw marketingactiviteiten en/of producten optimaal ingericht of geoptimaliseerd kunnen worden ten opzichte van deze doelgroep, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Over 55+ faculteit

De 55+faculteit is een initiatief van vier consultancy’s op het gebied van marketing, communicatie en productontwikkeling. We adviseren en begeleiden organisaties bij het ontwikkelen van effectieve (online) marketing- en communicatiestrategieën en producten gericht op de oudere doelgroep. Daarbij maken we optimaal gebruik van onze kennis uit de wetenschap en praktijk.